ΜΙΣΕΛ σχολή κομμωτικής

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Εδώ ξεκινάει το συναρπαστικό ταξίδι στο κόσμο της ομορφιάς και της καταξίωσης!

Διαβάστε περισσότερα »

misel group

misel group - members club

Γίνετε τώρα μέλος του MISEL GROUP MEMBERS CLUB και κερδίστε τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα emisel.com

eoppep

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!

Τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών μας είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ

Διαβάστε περισσότερα »

ΜΙΣΕΛ σχολή κομμωτικής
ΜΙΣΕΛ σχολή κομμωτικής

Κομμωτική
Δείτε το video

Επαγγελματικό Μακιγιάζ
Δείτε το video

Manicure-Pedicure & Τεχνητά Νύχια
Δείτε το video

MISEL GROUP - education
Εκπαιδευτικά Κέντρα Κομμωτικής & Αισθητικής...

misel group Σπουδές κομμωτικής

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα MISEL GROUP ξεκινάει το συναρπαστικό ταξίδι στο κόσμο της ομορφιάς και της επαγγελματικής καταξίωσης!

Τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα εκπαίδευσης δημιουργικής κομμωτικής σας προετοιμάζουν και σας παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις για μια καριέρα στο λαμπερό κόσμο της κομμωτικής και της ομορφιάς. Εάν το όνειρό σου είναι να ασχοληθείς με την κομμωτική, το επαγγελματικό μακιγιάζ και το nail designing τότε σε καλωσορίζουμε στα Εκπαιδευτικά Κέντρα MISEL GROUP.

 

 

Διαβάστε περισσότερα »

MISEL GROUP - Essential Beauty
Σπουδές Αισθητικής...

ΜΙΣΕΛ σχολές αισθητικής

Η φιλοσοφία essential beauty, σας εφοδιάζει με τις γνώσεις που χρειάζεστε, για να δημιουργήσετε στον κόσμο της ομορφιάς.

Τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν πέρα από τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εξάσκηση στις ειδικότητες του επαγγελματικού μακιγιάζ, του μανικιούρ & πεντικιούρ, της ονυχοπλαστικής και της αποτρίχωσης. Οι πρωτοποριακές τεχνικές, βασισμένες στη φιλοσοφία essential beauty σας διδάσκουν τον τρόπο με τον οποίο το make up θα είναι η καθοριστική πινελιά σε μια τέλεια εμφάνιση.

 

 

Διαβάστε περισσότερα »

MISEL GROUP e-shop
Κερδίστε αγοράζοντας ηλεκτρονικά...

MISEL GROUP e-shop

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείστε online της αγορές σας και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και των προσφορών. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα γνωρίσετε τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου της AFFINAGE Salon Professional & A.S.P. τα χειροποίητα Ιαπωνικά Ψαλίδια Κομμωτικής MIZUTANI, τα GHC & ZENNEE Hair Extensions, όπως επίσης και υπηρεσίες που προσφέρουμε για τα μέλη μας.

Κάντε κλικ!!!

 

Δείτε το e-shop »

MISEL GROUP - professional
Μετεκπαίδευση επαγγελματιών κομμωτών...

ΜΙΣΕΛ Σχολή κομμωτικής

Πλουτίστε τις γνώσεις σας, Τελειοποιήστε την τεχνική σας, Αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας και ξεχωρίστε…

Παρακολουθώντας τη Misel Professional.

H MISEL GROUP Professional δημιουργήθηκε, με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών κομμωτών & και την εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης. Ως επαγγελματίες κομμωτές γνωρίζουμε πολύ καλά πως πρέπει συνεχώς να ανανεώνουμε τον τρόπο εργασίας μας ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο μέσα από τη γνώση που μας προσφέρει η εκπαίδευση.

Διαβάστε περισσότερα »

ACTA Αριστο...Τέλεια Πιστοποίηση
Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου...

ΜΙΣΕΛ σχολή κομμωτικήςACTA

Σήμερα, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό της ελληνικής αγοράς, η ACTA Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δημιούργησε εννέα νέες Πιστοποιήσεις στο χώρο της Αισθητικής και μια πιστοποίηση στο χώρο της Κομμωτικής Τέχνης, οι οποίες έχουν καταρτισθεί από επαγγελματίες του χώρου και ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης και τις πλέον αυστηρές επαγγελματικές προδιαγραφές που τίθενται από τη διεθνή αγορά.

Τα εκπαιδευτικά κέντρα MISEL GROUP είναι πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

 

Ενημερωθείτε για τις πιστοποιήσεις »