Blog

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ… ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΕ 24 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ!!!

  |   Blog, Our School News

Τα νέα προγράμματα σπουδών Υψηλής Κομμωτικής MISEL GROUP Education είναι γεγονός !
Εσείς που θέλετε να σπουδάσετε Κομμωτική, τώρα μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!!!
Με ένα τηλεφώνημα στο 211 300 5000

μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως

και να βρείτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ταιριάζει!!!

 • Το HAIRDRESSING PROFESSIONAL
  είναι το ανώτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης κομμωτικής τέχνης.
 • Το HAIRDRESSING EXPERT είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα σπουδών.
  Η μικρή διάρκεια φοίτησης συνδυάζεται άριστα με την  τεχνική κατάρτιση σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο.
 • Το πρόγραμμα επανεκπαίδευσης MISEL GROUP MASTERCLASS HAIRDRESSING FROM THE BEGGINING δημιουργήθηκε για όσους έχουν ήδη ασχοληθεί με την κομμωτική τέχνη και θέλουν να θυμηθούν ή να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους με πρακτική εξάσκηση όλες τις βασικές (BASIC) και προχωρημένες (ΙNTERMEDIATE)  τεχνικές. Η εφ’ όλης της ύλης βελτίωση του επαγγελματία κομμωτή είναι αυτοσκοπός του προγράμματος αυτού.
 • Το σεμινάριο MISEL GROUP MasterClass SEMINAR CREATIVE HAIRCUTTING αναλύει πλήρως τις τελευταίες τάσεις της μόδας όπως αυτές παρουσιάζονται ανά τον κόσμο.Οι CREATIVE free-hand τεχνικές σε συνδυασμό με την οπτική προσέγγιση του κουρέματος αναδεικνύονται σε όλο τους το μεγαλείο και συναρπάζουν κάθε επαγγελματία κομμωτή.
 • Το πρόγραμμα σπουδών HAIRDRESSING W  εξειδικεύει τους σπουδαστές μας αποκλειστικά σε βασικές και προχωρημένες τεχνικές γυναικείων κομμώσεων.
 • Το πρόγραμμα σπουδών HAIRDRESSING Μ  εξειδικεύει τους σπουδαστές μας αποκλειστικά σε βασικές και προχωρημένες τεχνικές ανδρικών κομμώσεων.
 • Το πρόγραμμα HAIRDRESSING CUTTING & STYLING δημιουργήθηκε για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το κούρεμα και το χτένισμα βασισμένο πάνω στις βασικές και προχωρημένες τεχνικές.
 • Το HAIRDRESSING COLOURING & PERMING είναι το απόλυτο πρόγραμμα εξειδίκευσης.
  Δημιουργήθηκε για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν εξειδικευμένα με τις τεχνικές εργασίες του κομμωτηρίου.
  Οι σπουδαστές μας διδάσκονται όλα τα μυστικά για την επιτυχίας της βαφής, τις ανταύγειες, τον αποχρωματισμό αλλά και την ελεύθερη δημιουργία τεχνικών χρώματος.Η αλλαγή σχήματος και όγκου μαλλιών μέσα από τις τεχνικές της περμανάντ είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσουν.
 • Το MISEL GROUP SALON MANAGMENT παρέχει τις πιο αναπτυγμένες τεχνικές management για την αποτελεσματική διοίκηση μιας επιχείρησης κομμωτηρίου. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους σπουδαστές, να αποκτήσουν απαραίτητα εφόδια για μια κερδοφόρα επιχείρηση.
  Οι μόνιμα ανανεώσιμες στρατηγικές marketing, πωλήσεων, οικονομικών, ηγεσίας, οργανωτικής συμπεριφοράς και διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού συναρπάζουν τους σπουδαστές μας ισχυροποιώντας τη θέση τους έναντι του ανταγωνισμού.


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή ο νέος Νόμος 4386, Φ.Ε.Κ. 83/11-5-2016 και στο άρθρο 42 περιλαμβάνει τις νέες προϋποθέσεις, που οι Κομμωτές – Κουρείς & Ειδικοί Μανικιούρ – Πεντικιούρ, θα μπορούν να αποκτήσουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος τους ώστε να ιδρύουν νόμιμα καταστήματα ή να εργασθούν σε καταστήματα σαν κάτοχοι άδειας επαγγέλματος.

Έτσι λοιπόν, οι απόφοιτοι των πρώην Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (Ε.Ε.Σ.) ΜΙΣΕΛ και σήμερα των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης MISEL GROUP, που είναι πιστοποιημένα (αδειοδοτημένα) από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας μπορούν να ιδρύσουν το δικό τους Κομμωτήριο, με τη Βεβαίωση Επάρκειας Σπουδών παρακολούθησης προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας τουλάχιστον εξακοσίων (600) ωρών και με αποδεδειγμένη προϋπηρεσία είκοσι τεσσάρων (24) μηνών στο αντίστοιχο επάγγελμα. Η προϋπηρεσία μπορεί να έχει αποκτηθεί πριν ή μετά από την αποφοίτηση ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της φοίτησης και πιστοποίησης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π..

Ιδρύστε το δικό σας Κομμωτήριο

με 24 μήνες προϋπηρεσία μόνο!!!


Κοινοποιήστε αυτά τα υπέροχα νέα στους φίλους και τις φίλες σας

και ελάτε να γνωρίσετε

τον υπέροχο κόσμο της κομμωτικής μαζί μας.