Νίκος Κεφάλας Art Director

Βρείτε μας στα Social Media

Καλωσορίσατε στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης MISEL GROUP.

Η θεμελιώδης αρχή και ικανοποίηση μας, είναι το να μοιραζόμαστε τις δημιουργικές ιδέες, την εμπειρία και την γνώση μας με νέους, ταλαντούχους ανθρώπους, που θέλουν να ασχοληθούν με την κομμωτική τέχνη και την ομορφιά.

Προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τα πιο ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα και μέσω των συνεργασιών μας αποκτούν πιστοποιημένο δίπλωμα σπουδών.

Η Καλλιτεχνική Ομάδα μας, μέσα από ένα μεγάλο εύρος πρακτικών μαθημάτων, θα σας μεταδώσει την εμπειρία της και θα οδηγήσει όλους εσάς να κατακτήσετε την κορυφή.

Δημιουργούμε μόδα και νέες τάσεις για τα μαλλιά, το μακιγιάζ, το nail design, εξασφαλίζοντας ότι όχι μόνο θα αφομοιώσετε τις νέες εμπορικές γραμμές, ώστε να γίνετε πολύτιμοι σύμβουλοι ομορφιάς αλλά ότι θα αποκτήσετε και ένα κομμάτι από την κουλτούρα της MISEL GROUP.

Εάν λοιπόν έχετε αποφασίσει πως ο κλάδος της Κομμωτικής και της Ομορφιάς σας εκφράζει, εάν θέλετε ένα μέλλον δημιουργικό, λαμπερό και σίγουρο, εμείς είμαστε εδώ για να σας καλωσορίσουμε και να σας δώσουμε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να καθιερωθείτε στην αγορά εργασίας όπως επίσης για να απογειώσετε το ταλέντο σας και να βάλετε τη δική σας σφραγίδα στον κόσμο της ομορφιάς.

Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε ένα κόσμο πιο όμορφο…