asp

Η MISEL GROUP σας παρουσιάζει τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα παγκοσμίως αποκλειστικά από την A.S.P (Affinage Salon Professional).

Χαρίστε στους πελάτες που σας εμπιστεύονται την εμφάνιση που επιθυμούν, με προϊόντα που σέβονται την δομή της τρίχας και την υγεία του τριχωτού.

Αν θέλετε εκτυφλωτικό χρώμα, εκθαμβωτικές ανταύγειες, κυματιστά μαλλιά, προϊόντα περιποίησης που συνδυάζουν τα φυτικά συστατικά με τις σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας και προϊόντα styling που θα αναδείξουν μοναδικά τις δημιουργίες σας, εμπιστευτείτε την A.S.P (Affinage Salon Professional.)

Image_00713

Η A.S.P (Affinage Salon Professional) ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 και από τότε έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στη βιομηχανία προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Αρχικά η A.S.P έγινε γνωστή για τα καινοτόμα επαγγελματικά προϊόντα που κάλυπταν όλο το φάσμα των τεχνικών υπηρεσιών, ενώ στη συνέχεια θέλοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες και στους καταναλωτές που την είχαν εμπιστευτεί, επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της προσθέτοντας shampoos, conditioners, θεραπείες και styling.

Το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης της A.S.P εξασφαλίζει την δημιουργία τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων και συμβάλει στην καθιέρωση της φήμης της ως μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου. Συγκεκριμένα το 2004 η A.S.P έθεσε τον πήχη ακόμα υψηλότερα και εξασφάλισε το προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού, παρουσιάζοντας μια νέα επαναστατική Αντιγηραντική Τεχνολογία, την DATEM™ και δημιουργώντας τα πρώτα τεχνικά προϊόντα αντιγήρανσης παγκοσμίως!

Η A.S.P έχει εδραιωθεί πλέον σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως με γραμμές παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία και στις Η.Π.Α., στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από το 2006 από την MISEL GROUP. Στην ραγδαία ανάπτυξή της συνέβαλαν και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα
που έχουν χαρακτηριστεί ανεκτίμητα από τους επαγγελματίες κομμωτές.

Η φιλοσοφία της A.S.P είναι απλή και συνοψίζεται στο ακόλουθο:

“Χρησιμοποιούμε τη γνώση, την καινοτομία, τη φαντασία και την τεχνολογία για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, ασφάλειας, που έχει ανάγκη ο επαγγελματίας κομμωτής!”

Datem Plus Diagram
Datem

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DATEM PLUS®

Βελτιωμένη Απόδοση Χρώματος

 

Η AFFINAGE® σας παρουσιάζει την μοναδική αντιγηραντική τεχνολογία DATEM PLUS®.

 

Η αρχική τεχνολογία DATEM™ έκανε την βαφή πιο φιλική για τα μαλλιά, εγκλωβίζοντας το οξυγόνο – από το οξυζενέ – πριν αυτό απελευθερωθεί στο εσωτερικό της τρίχας.

Η νέα εξελιγμένη DATEM PLUS® φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία της βαφής, δεσμεύοντας τόσο το οξυγόνο αλλά και το μόριο χρώματος πριν την ασφαλή μεταφορά τους βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας.

Εκεί απελευθερώνονται επιτρέποντας στην προηγμένη δράση της βαφής να ξεκινήσει.

Αυτό το μοναδικό σύστημα μεταφοράς μειώνει δραστικά τις φθορές στην τρίχα και στο δέρμα ελέγχοντας τη δράση των ελεύθερων ριζών* που τις προκαλούν.

Η Τεχνολογία DATEM PLUS® αρχίζει να λειτουργεί πριν ακόμα η βαφή έρθει σε επαφή με τα μαλλιά.

Οι δραστικές ουσίες της βαφής προστατεύονται από την οξείδωση πάρα πολύ γρήγορα κατά τη διαδικασία της ανάμειξης και απελευθερώνονται κατά τη διείσδυσή τους στο εσωτερικό της τρίχας.

Επίσης η τεχνολογία DATEM PLUS® διαιρεί όλες τις δραστικές ουσίες σε πολύ μικρότερα σταγονίδια (μόρια), απλώνοντας το χρώμα της βαφής ακόμα πιο ομοιόμορφα και σε μεγαλύτερη ποσότητα, πριν αυτό μεταφερθεί με ασφάλεια στο εσωτερικό της τρίχας.

Από τη στιγμή που οι δραστικές ουσίες του χρώματος έχουν διεισδύσει, ενεργούν αλυσιδωτά κλειδώνοντας το χρώμα βαθιά στην τρίχα.

Η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη τοποθέτηση τους χρώματος σε βάθος, σε συνδυασμό με τη νέα φόρμουλα κατά του ξεθωριάσματος, μας δίνει εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα έντονων χρωμάτων, μεγάλης διάρκειας.

*Οι ελεύθερες ρίζες είναι ατομικά ή μοριακά είδη με ασύζευκτα ηλεκτρόνια, τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν με διάφορους τρόπους, όπως οι ακτίνες UV, η ρύπανση, το έντονο ηλιακό φως και οι διεργασίες του οξυγόνου.
Είναι πολύ δραστικές και προκαλούν βλάβες στις χημικές ενώσεις του σώματός μας (π.χ. πρωτεΐνες, DNA).
Όταν σχετίζονται με προϊόντα που ενεργοποιούνται με τη διαδικασία της οξείδωσης (οξυζενέ), μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς ή φθορές στην επιδερμίδα και στο δέρμα.
Η Τεχνολογία DATEM PLUS® μειώνει δραστικά την δημιουργία αυτών των ελεύθερων ριζών, διατηρώντας την αντοχή και την κατάσταση της δομής της τρίχας.

Η DATEM PLUS® εμπεριέχεται στα προϊόντα της A.S.P (Affinage Salon Professional): INFINITI, b:RED, BLONDE, SPECTRUM, HOTSHOTZ, COLOUR DYNAMICS, ERASER και CONVERTER.

INFINITI

INFINITI® ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

INFINITI_Logo

Σαγηνευτικό, εντυπωσιακό χρώμα!

Όμορφα, υγιή μαλλιά!

 

Η INFINITI® είναι ένα Ευφυές Σύστημα Βαφής μαλλιών, που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για λαμπερά και πολυδιάστατα αποτελέσματα χρώματος.

 

Η νέα φόρμουλα της INFINITI® περιέχει περισσότερο από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, που προέρχονται από βιώσιμες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 

Η καλλυντική κρεμώδης βάση της με Shea Butter (Βούτυρο Καριτέ) και Argan Oil (Αργανέλαιο) προσφέρει πρόσθετη προστασία, απαλότητα και απίστευτη λάμψη για όμορφα και υγιή μαλλιά.

 

Η προηγμένη επαναστατική φόρμουλα με την Τεχνολογία DATEM PLUS® μεταφέρει με ασφάλεια το χρώμα βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας, για να δώσει εκπληκτικό χρώμα και άψογη 100% κάλυψη στα λευκά μαλλιά.

 

Η τεχνολογία DATEM PLUS® καθιστά την INFINITI® ως την πρώτη αντιγηραντική βαφή που περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά.

INFINITI_MODEL_Coffee
INFINITI_Logohigh_lift

Σειρά HIGH LIFT (12.) της INFINITI®

Υπερ-ξανθιστικές Αποχρώσεις

 

Η υπερξανθιστική σειρά (12) της INFINITI προσφέρει 4-5 τόνους καθαρό άνοιγμα.

 

Η προηγμένη σύνθεσή της, με την επαναστατική φόρμουλα της τεχνολογίας DATEM PLUS®, το βούτυρο Καριτέ (Shea Butter) και το Αργανέλαιο (Argan Oil) προσφέρουν απίστευτο άνοιγμα και εξασφαλίζουν υπέροχα αποτελέσματα, εκπληκτική λάμψη και υγιή μαλλιά.

 

Επιλέξτε ανάμεσα στα υπέροχα φυσικά ξανθά, στα ¨αισθησιακά ψυχρά¨, στα γλυκά και ζεστά, όπως και στις ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που σας προσφέρει η σειρά (12.).

 

Αν είναι απαραίτητος ένας επιπλέον τόνος ανοίγματος, μπορεί να προστεθεί το 12.0s High Lift Booster σε οποιαδήποτε απόχρωση έτσι ώστε να ενισχυθεί η δύναμη ξανοίγματος.

 

INFINITI_MODEL_High_Lift
INFINITI_Logogothic

Σειρά GOTHIC της INFINITI®

 

Η σειρά GOTHIC της INFINITI® αποτελείτε από 1 μαύρη και 4 γκρι μόνιμες αποχρώσεις.

 

Με την προηγμένη επαναστατική φόρμουλα DATEM PLUS®, το βούτυρο Καριτέ (Shea Butter) και το Αργανέλαιο (Argan Oil), εξασφαλίζει υπέροχα αποτελέσματα χαρίζοντας εκπληκτική λάμψη και υγιή μαλλιά.

 

Οι γκρι αποχρώσεις είναι ιδανικές για χρήση σε φυσικά λευκά ή γκρι μαλλιά & σε ήδη ανοιγμένα ή πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά.

 

Μπορούν επίσης να αναμειχθούν με τις φυσικές αποχρώσεις της INFINITI® (.0) για να δημιουργήθούν ψυχρά, φυσικά χρώματα.

 

Το Gothic Black 1.117 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών.

 

INFINITI_MODEL_Gothic
INFINITI INTENSIVES

Σειρά INTENSIVES της INFINITI®

Συμπυκνωμένα ενισχυτικά χρώματος!

 

Προσαρμόζουμε το μείγμα της βαφής για να τελειοποίησουμε το χρώμα των μαλλιών των πελατών μας.

 

Τα INTENSIVES αποτελούντε από 7 διαφορετικές αποχρώσεις καθαρών χρωστικών ουσιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν ή να εξουδετερώσουν αποχρώσεις σε κάθε μόνιμη ή tone-on-tone (ημιμόνιμη) βαφή, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε υπέροχα μοναδικά χρώματα.

 

Εσείς μπορείτε να φανταστείτε το χρώμα που επιθυμείτε στα μαλλιά σας και εμείς μπορούμε να το δημιουργήσουμε!

 

INFINITI_MODEL_Copper

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ INFINITI®

 

1. 100% Κάλυψη των λευκών μαλλιών

Ανακαλύψαμε την εξαιρετική κάλυψη της βαφής INFINITI®.
Η τεχνολογία DATEM PLUS® προστατεύει τα δραστικά χρωστικά της βαφής από την άμεση οξείδωση κατά τη διάρκεια της ανάμειξης, επιτρέποντας σε πολλά περισσότερα να διεισδύσουν στο εσωτερικό τρίχας.
Από τη στιγμή που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό, οι δραστικές χρωστικές ενεργοποιούνται κλειδώνοντας το χρώμα βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας.
Η μοναδική αυτή δράση εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη 100% των λευκών μαλλιών, διατηρώντας την αντοχή και την δύναμη της δομής της τρίχας.

 

2. Ενισχυμένη Καλλυντική Περιποίηση και Λάμψη

Η καλλυντική κρεμώδης βάση της με Shea Butter (Βούτυρο Καριτέ) και Argan Oil (Αργανέλαιο) προσθέτει προστασία, απαλότητα και απίστευτη λάμψη για όμορφα, υγιή μαλλιά.
Η θρεπτική φόρμουλα της ενισχύει την ένταση του χρώματος και την λάμψη χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

 

3. Απεριόριστες Χρωματικές Επιλογές

Δημιουργούμε αποχρώσεις για κάθε απαίτηση των πελατών μας αναμιγνύοντας τα χρώματα της INFINITI® με τα χρώματα της σειράς Intensives.
Εάν μπορείτε να φανταστείτε το χρώμα, μπορεί να δημιουργηθεί.

 

4. Η INFINITI® είναι γρήγορη

Η τεχνολογία DATEM PLUS® είναι μοναδική στον τρόπο, που επιτρέπει την χρήση απαλής θερμοκρασίας, για την επιτάχυνση της διαδικασίας της βαφής σε μόλις 25 λεπτά χωρίς να προκαλεί φθορά στα μαλλιά και ερεθισμό στο δέρμα.
Η χρήση της πρόσθετης θερμότητας συνιστάται ακόμα και στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε οξυζενέ AFFINAGE® Créme Developer περιεκτικότητας 9%(30 βαθμών) και 12%(40βαθμών) με την Υπερ-ξανθιστική Σειρά (12.).
Η χρήση πρόσθετης θερμότητας δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα ή τη διάρκεια του χρώματος της INFINITI®.

 

5. Προηγμένη Τεχνολογία κατά του Ξεθωριάσματος

Μια από τις κύριες αιτίες για το ξεθώριασμα του χρώματος είναι η έκθεση στο αέρα και το φως.
Το οξυγόνο στα μαλλιά δημιουργεί σταδιακά οξείδωση.
Το φως περιέχει βιολέ ακτινοβολία, η οποία μπορεί να προκαλέσει το ξεθώριασμα του χρώματος.
Η INFINITI® εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος με διάφορους τρόπους.
Η τεχνολογία DATEM PLUS® μεταφέρει με ασφάλεια τις χρωστικές βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας χωρίς να φθείρει την εξωτερική δομή της από κερατίνη.
Επίσης το επίπεδο του pH μειώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κλειδώνοντας το χρώμα.
Η πιο ασφαλής, βαθύτερη και αποτελεσματικότερη τοποθέτηση του χρώματος σε συνδυασμό με δράση κατά του ξεθωριάσματος εξασφαλίζουν χρώμα που διαρκεί πολύ περισσότερο.
Η INFINITI® επίσης περιέχει φίλτρα UV, τα οποία μειώνουν τη δράση από τις επιβλαβείς ακτίνες και ελέγχουν τα αποτελέσματα τις οξείδωσης.

 

6. Χαμηλά Ποσοστά Αμμωνίας

Η INFINITI® κάνει τα αδύνατα δυνατά.
Όταν αναμειγνύεται η INFINITI® περιέχει μόνο 0,2% αμμωνία και συνδυάζει την υψηλότερη απόδοση του χρώματος με την απόλυτη πόσότητα αμμωνίας που χρειάζεται η μόνιμη βαφή μαλλιών.
Έτσι δεν επηρεάζει την υγεία των μαλλιών αλλά παρέχει και καλλυντική περιποίηση με τα χαμηλά ποσοστά της.
Πριν από την INFINITI®, τόσο χαμηλά ποσοστά αμμωνίας ήταν ανήκουστα για τις μόνιμες βαφές μαλλιών.
Όταν αναμειγνύεται με οξυζενέ AFFINAGE® Créme Developer το χαμηλό ποσοστό αμμωνίας, μειώνεται ακόμα περισσότερο.

 

7. Χαμηλό pH

Το μοναδικό χαμηλό pH της INFINITI® έχει σαν αποτέλεσμα χρώμα με μεγάλη διάρκεια.
Ρυθμιστικοί παράγοντες στην σύσταση της κρεμώδη βάσης της βαφής, αντιμετωπίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις της αλκαλικότητας και ελέγχουν τα επίπεδα του pH κατά τη διάρκεια παραμονής.

 

8. Απίστευτη Δράση Ανοίγματος

Οι μόνιμες βαφές μαλλιών πρέπει να έχουν ικανοποιητική δύναμη ανοίγματος ώστε το χρωματικό αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο.
Οι μόνιμες βαφές αρχικά ανοίγουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών πριν εισχωρήσει το νέο χρώμα.
Ακόμα και μια μαύρη απόχρωση πρέπει πρώτα να ανοίξει το φυσικό χρώμα των μαλλιών πριν την τοποθέτηση της.
Η INFINITI® έχει την τέλεια ισορροπία.
Η απίστευτη δύναμη ανοίγματος επιτρέπει την χρήση χαμηλών βαθμών οξυζενέ – η INFINITI® θα ανοίξει περισσότερο με 20 βαθμών (6%) οξυζενέ από ότι οι περισσότεροι ανταγωνιστές της, που χρησιμοποιούν 30 βαθμών (9%) οξυζενέ – αφήνοντας τα μαλλιά ποιοτικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι αρχικά ήταν.
Όταν σκουραίνουμε ή καλύπτουμε τα λευκά μαλλιά (ή βάφουμε στον ίδιο τόνο) χρησιμοποιούμε οξυζενέ 10 βαθμών (3%).

 

9. Μείωση του Κινδύνου Ευαισθησίας και Ερεθισμών

Η INFINITI® χρειάζεται λιγότερες χρωστικές επειδή περιέχει χαμηλά ποσοστά αμμωνίας και λόγω της προηγμένης κρεμώδης βάσης της.
Αυτό έχει ως συνέπεια να μειώνεται ο κίνδυνος ευαισθησίας και ερεθισμών για τον πελάτη μας.

 

10. Η INFINITI® και ποσότητα μείγματος

Το σωληνάριο των 100ml, αναμειγνύεται σε αναλογία 1:1½ παρέχοντας μια απίστευτα μεγάλη ποσότητα μείγματος.

 

11. Εύκολη Ανάμειξη και Εφαρμογή

Η INFINITI® αναμειγνύεται γρήγορα και εύκολα αποκτώντας μια απαλή και κρεμώδη υφή.
Όταν εφαρμόζεται στις ρίζες μένει σταθερή, χωρίς να γλιστράει στα μήκη των μαλλιών.

 

12. Δημιουργείται από Επαγγελματίες για Επαγγελματίες

Η INFINITI® έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των επαγγελματιών κομμωτών και τις υψηλές προσδοκίες των πελατών τους.
Η INFINITI® έχει δημιουργηθεί και αναπτυχθεί με τα υψηλά πρότυπα της AFFINAGE®.

 

13. Υγιεινή & Ασφάλεια

Η INFINITI® χρησιμοποιεί τα πιο ασφαλή συστατικά ώστε να ικανοποιεί τις αυστηρές οδηγίες Υγιεινής και Ασφάλειας της βιομηχανίας καλλυντικών.

HBANNER_INFINITI_bRED

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΝΤΑΥΓΕΙΩΝ

bRED_logo

Σειρά b:RED της INFINITI®

Σύστημα Ανταυγειών!

 

Η σειρά b:RED της INFINITI® είναι το σύστημα ανταυγειών που προσφέρει έντονες κόκκινες ανταύγειες, σε φυσικά και βαμμένα μαλλιά σε 15 λεπτά χωρίς να είναι υποχρεωτικό προηγούμενο ξάνοιγμα.

 

Η προηγμένη φόρμουλα της επαναστατικής τεχνολογίας DATEM PLUS®, το Βούτυρο Καριτέ (Shea Butter) και το Αργανέλαιο (Argan Oil) προσφέρουν απίστευτη δύναμη ανοίγματος και εξασφαλίζουν υπέροχα αποτελέσματα και εκπληκτική λάμψη για υγιή και λαμπερά μαλλιά.

 

Η σειρά b:RED αποτελείται από 5 ζωντανές αποχρώσεις σχεδιασμένη για χρήση με αλουμινόχαρτο, κουκούλα ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική ανταυγειών επιθυμούμε.

 

INFINITI_MODEL_bRed

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ,
ΓΙΑ ΞΑΝΘΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ!
Το BLONDE, χωρίς αμμωνία, προσφέρει προστασία, σφραγίζει τη δομή της τρίχας καθώς ξανοίγει και αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια. Η αντιγηραντική τεχνολογία DATEM™ συμβάλλει στο μέγιστο ξάνοιγμα με την χρήση χαμηλών βαθμών οξειδωτικού(Crème Developer) και κατά συνέπεια μειώνεται η φθορά της τρίχας ενώ τα μαλλιά παραμένουν υγιή. To BLONDE μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Crème Developer 10°, 20°, 30° και 40° .

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Σκόνη (φακελακια 24χ25ml)
Κρέμα 60ml

BLONDE

ΑΠΛΟ & ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΑΡΩΜΑ

Το QUICK PIG της A.S.P (Affinage Salon Professional) είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να σταρώσετε πριν σκουρύνετε το χρώμα των μαλλιών από ανοιχτότερους τόνους. Διατίθεται σε μορφή Gel ή σπρέι. Το QUICK PIG είναι ο σύγχρονος τρόπος σταρώματος. Προσθέτει το αρχικό φόντο στον τόνο που θέλουμε να σκουρύνουμε. Απλά εφαρμόζετε το προϊόν, στεγνώνετε με το πιστολάκι και τοποθετείτε την βαφή. Διαθέσιμο σε τρία χρώματα, κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο. Το QUICK PIG σταθεροποιεί και αυξάνει τη διάρκεια των χρωμάτων.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 250ml

quickpig

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΩΝ
Το SPECTRUM είναι το πιο προηγμένο σύστημα ανταυγειών που διατίθεται στην βιομηχανία των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.
Προσφέρει εκπληκτικές ανταύγειες, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά. Τα εκχυλίσματα από το φυτό σπιραία, τα έλαια σπόρων, τα φυσικά αντιοξειδωτικά και η αντιγηραντική τεχνολογία DATEM™, του χαρίζουν ευεργετικές ιδιότητες και το καθιστούν ασφαλές στην χρήση. Ο τρυγικός εστέρας λειαίνει και προστατεύει την δομή της τρίχας
βελτιώνοντας την ελαστικότητά της. Το SPECTRUM ενεργοποιείται με την πρόσθετη θερμότητα εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα και μέγιστο ξάνοιγμα σε 20 λεπτά! Επιλέξτε ανάμεσα στα 6 διαφορετικά πιγκμέντα για να εξουδετερώσετε ή να ενισχύσετε αποχρώσεις, ώστε να επιτύχετε το χρώμα που επιθυμείτε.

ΧΡΩΜΑ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

ουδέτερο

βιολέ

πράσινο

μπλε

Κίτρινο

Κόκκινο

Κανέλα

Βιολέτα

Μέντα

Μύρτιλλο

Λεμόνι

Φράουλα

Ουδέτερη

Ψυχρή

Ψυχρή

Ψυχρή

Ζεστή

Ζεστή

spectrum1

TO ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!

Το ERASER είναι ένα απλό, αποτελεσματικό και ασφαλές σύστημα αφαίρεσης τεχνητού χρώματος. Συγκεκριμένα, στοχεύει στα μόρια του τεχνητού χρώματος των μαλλιών, εξουδετερώνοντάς τα και αφαιρώντας τα από την τρίχα. Η απαλής σύστασης κρέμα ERASER είναι εύκολη στην εφαρμογή αλλά και στην απομάκρυνσή της από τα μαλλιά. Αφαιρεί σε ποσοστό 100% τα μόρια του τεχνητού χρώματος και εγγυάται τα αποτελέσματα του. Το ERASERέχει χαμηλό επίπεδο PH και την αντιγηραντική τεχνολογία DATEM™, με αποτέλεσμα να περιποιείται τα μαλλιά και τα αφήνει σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν αρχικά.
Το ERASER είναι ένα μοναδικό και πραγματικά ανώτερο σύστημα για αφαίρεση του ανεπιθύμητου ή του λανθασμένου χρώματος μαλλιών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ERASER PART 1 100ml
ERASER PART 2 100ml
POST ERASER 100ml

ERASER

Χαριζει απεριόριστες XΡΩΜΑΤΙΚΕΣ επιλογές στον επαγγελματία
Τα Intensives είναι μια μοναδική σειρά από καθαρές χρωστικές ουσίες σχεδιασμένες να εφαρμόζονται παράλληλα με κάθε μόνιμο ή tone to tone χρώμα. Όταν τα Intensives χρησιμοποιούνται με μόνιμες ή ημιμόνιμες βαφές που έχουν αναμειχθεί με οξειδωτικό γίνονται μέρος του αρχικού μείγματος. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα των Intensives που προστίθεται είναι τόσο μόνιμο όσο και αυτό του αρχικού μείγματος. Χρησιμοποιήστε τα Intensives για να επιτύχετε έντονες – ζωντανές αποχρώσεις ή για να εξαλείψετε ανεπιθύμητες αποχρώσεις. Μπορείτε να καθορίσετε το τελικό αποτέλεσμα αυξάνοντας ή μειώνοντας την ποσότητα τους στο μείγμα, δημιουργώντας μοναδικές επιλογές για κάθε πελάτη σας. Φυσικό αποτέλεσμα ή έντονα τολμηρά χρώματα; Η επιλογή είναι δική σας!

Intensive1

Ο ΚΑΤΑΛΤΗΣ DATEM™

Το Creme Developer έχει απαλή κρεμώδη σύνθεση που βασίζεται σε έλαια και νερό, όπως και οι βαφές INFINITI. Όταν αναμειγνύεται με την μόνιμη βαφή INFINITI, τα ενισχυτικά χρωμάτων INTENSIVES και τα συστήματα ανταυγειών B-RED και BLONDE λειτουργεί ως καταλύτης, ενεργοποιώντας την αντιγηραντική τεχνολογία DATEM™. Κατά την διάρκεια εφαρμογής του προϊόντος το PH μειώνεται και έτσι επιτυγχάνεται το απόλυτο κλείδωμα του χρώματος. Επιπλέον το CRéME DEVELOPER δεν περιέχει θειικό άλας νατρίου με αποτέλεσμα χρώμα που διαρκεί πολύ περισσότερο!

CREME_DEVELOPER

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥΔΡΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ

Η ICE CREAM είναι πούδρα αποχρωματισμού χωρίς αμμωνία, τελευταίας τεχνολογίας, που δεν ταλαιπωρεί την τρίχα. Διατίθεται σε δυο υπέροχα αρώματα, πράσινου μήλου και μέντας. Είναι μη πτητική (dust free). Η ICE CREAM αναμειγνύεται εύκολα και αποκτά υφή κρεμώδους gel. Αυτή η ιδιότητα
την κάνει ένα προϊόν εύκολο στην εφαρμογή που δεν στεγνώνει και δεν χάνει την υφή του. Χαρίζει υπέροχο καθαρισμό χρώματος, με παράλληλο ξάνοιγμα που αγγίζει τους 4 τόνους. Η ICE CREAM χρησιμοποιείται με Crème Developer 10ο και 20ο προσφέροντας ίδια αποτελέσματα ξανοίγματος με αυτά των ντεκαπάζ που χρειάζονται υψηλότερους βαθμούς οξειδωτικών.
Χαρίστε το επιθυμητό ξάνοιγμα και προστατέψτε τα μαλλιά από την φθορά!

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
500gr

ice_cream

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΜΩΝΙΑΣ…!

Ένα μοναδικό σύστημα μετατροπής της μόνιμης βαφής σε ημιμόνιμη. Με το CONVERTER παρέχετε μια επιπλέον υπηρεσία, χρησιμοποιώντας όλη την παλέτα χρωμάτων της INFINITI και αποκτάτε μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων. Είναι το ιδανικό προϊόν για πελάτες που “φοβούνται” αρχικά να δεσμευτούν με την διαδικασία της μόνιμης βαφής αλλά επιθυμούν να δοκιμάσουν τις αποχρώσεις της. Απλά αναμειγνύετε τη βαφή INFINITI με CONVERTER αντί για οξυζενέ. Το αποτέλεσμα του CONVERTER υποχωρεί με τα λουσίματα και επιπλέον είναι εύκολη η μετάβαση στη μόνιμη βαφή επιλέγοντας απλά την ίδια απόχρωση. Το CONVERTER μηδενίζει τα επίπεδα αμμωνίας με αποτέλεσμα εξαιρετική καλλυντική περιποίηση. Προσφέρει κάλυψη των λευκών μαλλιών σε ποσοστό 50%.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
1000ml

converter

ΣΚΟΝΗ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η LITE BLEACH είναι σκόνη αποχρωματισμού με ενισχυμένη φόρμουλα για γρήγορο αποτέλεσμα και μεγαλύτερο ξάνοιγμα.
Η καλλυντική σύνθεση της δεν προκαλεί ερεθισμούς και δεν ταλαιπωρεί την τρίχα. Αναμειγνύεται εύκολα και αποκτά κρεμώδη υφή που την καθιστά σταθερή κατά την εφαρμογή χωρίς να στεγνώνει. Διατίθεται σε δυο τύπους, λευκό ή μπλε, με ουδέτερο άρωμα ή άρωμα μήλου και είναι μη πτητική(dust free).
Η LITE BLEACH μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οξειδωτικά 10ο, 20ο, 30ο ή 40ο βαθμών (3%,6%, 9%, 12%) ανάλογα με το αποτέλεσμα ξανοίγματος που επιθυμούμε.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
2500gr
500gr

lite

HOT COLOURS FOR COOL PEOPLE!

Προϊόν που χαρίζει έντονα, μοναδικά χρώματα σε ήδη ξανοιγμένα μαλλιά.
Τα COLOUR DYNAMICS είναι διαθέσιμα σε 13 εκπληκτικά έντονα ζωντανά χρώματα, που δεν χρειάζονται ανάμειξη. Το χρωματικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το επίπεδο ξανοίγματος και με το χρόνο παραμονής του προϊόντος. Όσο πιο ανοιχτά τα μαλλιά, τόσο πιο έντονο το χρώμα. Η απαλή σύνθεση τους, χωρίς αμμωνία και οξυζενέ, το χαμηλό PH και η τεχνολογία DATEM™ προσφέρουν εξαιρετική λάμψη και καλλυντική περιποίηση.
Αυτό το προϊόν υποχωρεί σταδιακά με τα λουσίματα και προσφέρει τη δυνατότητα της εύκολης εναλλαγής έντονων χρωμάτων.
Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διακριτικό ή τολμηρό ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη και την δική σας έμπνευση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
250gr
80gr

color_dynamic

HOTSHOTZ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΕΣ ΒΑΦΕΣ
Τα HOTSHOTZ είναι μια σειρά πραγματικά ημιμόνιμων βαφών εμπλουτισμένα με την αντιγηραντική τεχνολογία DATEM™ – που δεν χρειάζονται ανάμειξη οξειδωτικού (Crème Developer).
Η απαλή σύνθεσή τους, χωρίς αμμωνία και με χαμηλό PH, προσφέρει εξαιρετική λάμψη, χωρίς να ταλαιπωρεί την τρίχα. Η κρεμώδης βάση τους χαρίζει εκτυφλωτικό χρώμα που αντανακλά, απαλά μαλλιά και πειθαρχία. Τα 9 υπέροχα χρώματα των HOTSHOTZ μπορούν να αναζωογονήσουν το χρώμα των βαμμένων μαλλιών ή να ενισχύσουν το χρώμα των φυσικών. Χαρίζει θαυμάσια κάλυψη
χρώματος σε μόλις 3-20 λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί από 6 έως και 10 λουσίματα.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ
QUICK SILVER**SAND BLONDEBURNT COPPER*

REDS CHILLI*

WILD HONEY

HOT CHOCOLATE*

LIQUOCE

ICE CHESTNUTS

AUBERGINE

Ψυχρός ασημί τόνοςΖεστό Μπέζ ΞανθόΧάλκινο

Ζεστό Κόκκινο

Χρυσός Τόνος

Ζεστό βαθύ καστανό

Μαύρο

Απαλό ζεστό καστανό

Βαθύ Μωβ / Βιολέ τόνος

10, 9 & 89, 8 & 78, 7 & 6

7, 6 & 5

9, 8 & 7

7, 6 & 5

3, 2 & 1

7, 6 & 5

5, 4 & 3

hotshoz

* Αυτές η αποχρώσεις χαρίζουν πιο έντονο αποτέλεσμα σε ήδη ξανοιγμένα μαλλιά.
** Αυτή η απόχρωση συνιστάται για εφαρμογή σε αποχρωματισμένα κατάξανθα, μαλλιά που επιθυμούμε
να εξαλείψουμε τις ανεπιθύμητες κίτρινες αποχρώσεις. Εάν εφαρμοστεί σε βάση διαφορετική της προτεινόμενης το αποτέλεσμα μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο έντονο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
250ml