misel00004_rs
misel00006_rs
misel00001_rs
misel00005_rs
misel00007_rs
misel00009_rs
misel00003_rs
misel00008_rs
misel00012_rs
misel00010_rs
misel00013_rs
misel00011_rs
misel00014_rs

Haute Coiffure Française

H Haute Coiffure Française αποτελεί το πιο glamorous elit club δημιουργίας μόδας για τα μαλλιά στο κόσμο με έδρα το Παρίσι.
Ιδρύθηκε το 1945 από κομμωτές υψηλού επιπέδου και κύρους με σκοπό την περαιτέρω καλλιτεχνική τους ανάπτυξη μέσω της συνεργασίας τους.
Σήμερα η Haute Coiffure Française αριθμεί περισσότερα από 1500 κομμωτήρια – μέλη σε όλο τον κόσμο και γίνεται πόλος έλξης για τους μεγαλύτερους κομμωτές που κερδίζουν περισσότερη αναγνωσιμότητα μέσα από το club.
H καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Française 2 φορές το χρόνο δημιουργεί και λανσάρει την collection της, ώστε να βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας μόδας.

Τα μοναδικά εκπαιδευτικά κέντρα στην Ελλάδα που έχουν το πλεονέκτημα να συμμετέχουν στην Haute Coiffure Française είναι της MISEL GROUP, έχοντας δύο ενεργά μέλη της ARTISTIC TEAM στο Ελληνικό αλλά και στο Γαλλικό club.

ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η MISEL GROUP Α.Ε. παραμένοντας πάντα πιστή στην δέσμευση της να προσφέρει πλήρη και ολοκληρωμένη κατάρτιση στους σπουδαστές της, έχει ήδη εγκαινιάσει την συνεργασία της με την ACTA Α.Ε. Εταιρεία Έντασης Γνώσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ACTA είναι πιστοποιημένος φορέας από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.) του Υπουργείου Παιδείας και διαπιστευμένη από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου Ανάπτυξης, λειτουργώντας σύμφωνα με τις αρχές και τις διαδικασίες του διεθνούς προτύπου ISO 17024 που αφορά την πιστοποίηση των φυσικών προσώπων. Επίσης, είναι μέλος της Hellas Cert (Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης – Πιστοποίησης) και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Φορέων Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΣΥΝ.Ε.ΦΟ.Π.).

Διαθέτει την πληρέστερη γκάμα Πιστοποιήσεων Κομμωτικής & Αισθητικής στην Ελλάδα, η οποία έχει καταρτισθεί από επαγγελματίες του χώρου και ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης και τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές που τίθενται από τη διεθνή εμπειρία και από τις εταιρείες που «ορίζουν» τον ευρύτερο χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς.
Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα της MISEL GROUP πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και έγιναν Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα της ACTA.
Οι σπουδαστές αλλά και οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις στο αντικείμενο κατάρτισης τους που είναι η κομμωτική, αισθητική, μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ, από έναν ανεξάρτητο φορέα, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, αποδεικνύοντας ότι κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες.
Οι νέοι επαγγελματίες κομμωτές και αισθητικοί, κάτοχοι της πιστοποίησης, θα έχουν ένα επιπλέον εφόδιο στα χέρια τους για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας και περισσότερα εργασιακά δικαιώματα – πλεονεκτήματα.

Επιπλέον συμφωνά με τις Κοινοτικές οδηγίες στα θέματα εκπαίδευσης από το 2011 η πιστοποίηση των σπουδών θα είναι απαραίτητη σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.