ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

SLIDEREBEAUTY1
SLIDEREBEAUTY2
SLIDEREBEAUTY3
SLIDEREBEAUTY4
SLIDEREBEAUTY5

ESSENTIAL BEAUTY...

Τα προγράμματα αισθητικής ESSENTIAL BEAUTY είναι η σχέση σας με την ομορφιά, μια σχέση που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες τάσεις και τεχνικές.

 

Η φιλοσοφία essential beauty, σας εφοδιάζει με τις γνώσεις που χρειάζεστε, για να δημιουργήσετε στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Πρωτοποριακές τεχνικές βασισμένες στη φιλοσοφία Essensial Beauty σας διδάσκουν τον τρόπο με τον οποίο το make up θα είναι η καθοριστική πινελιά σε μια τέλεια εμφάνιση.

…Make up your Mind!!!

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο MISEL GROUP Education, είναι ένα ανεξάρτητο καθετοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, μέλος του ομίλου MISEL GROUP, με την δική του αδειδότηση με κωδικό 2101271, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Share on RedditBuffer this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageShare on YummlyShare on StumbleUponFlattr the authorDigg thisEmail this to someone