ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

 

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα MISEL GROUP ξεκινάει το συναρπαστικό ταξίδι στο κόσμο της ομορφιάς και της επαγγελματικής καταξίωσης!

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της ομορφιάς, μας έχει διδάξει ότι η κομμωτική τέχνη για να είναι επιτυχημένη, θα πρέπει να συνδυάζει την άρτια τεχνική και την μόδα.

 

Τα προγράμματα των Εκπαιδευτικών Κέντρων είναι βασισμένα σε αυτή την φιλοσοφία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών, ενώ παράλληλα τους δίνετε η ευκαιρία να παρακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας από την καταξιωμένη στο κομμωτικό χώρο Artistic Team του Ομίλου MISEL GROUP.

 

Τα  μαθήματα  περιλαμβάνουν κυρίως  πρακτική  εξάσκηση,  σε  κούκλες μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, που παραπέμπουν σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

 

Παράλληλα στις σπουδαστικές επιδείξεις (shows), που οργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και να τελειοποιήσουν την τεχνική τους.

 

Ενώ στο κομμωτήριο MISEL GROUP, έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους πελάτες, να μάθουν τα μυστικά της λειτουργίας του και να διδαχθούν την τέχνη στο φυσικό της χώρο…

…Στο χώρο που και αυτοί στο μέλλον θα δημιουργήσουν!!!

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο MISEL GROUP Education, είναι ένα ανεξάρτητο καθετοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, μέλος του ομίλου MISEL GROUP, με την δική του αδειδότηση με κωδικό 2101271, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Share on RedditBuffer this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageShare on YummlyShare on StumbleUponFlattr the authorDigg thisEmail this to someone

COMBO COURSES

Η επαγγελματική επιτυχία είναι άμεσα εξαρτώμενη από το επίπεδο των σπουδών!

Tα MISEL GROUP COMBO COURSES, προσφέρουν στους σπουδαστές μας την ευκαρία να ολοκληρώσουν την φοίτηση τους έχοντας διδαχθεί τεχνικές κομμωτικής στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Τα COMBO COURSES αποτελούνται από προγράμματα των MISEL GROUP EDUCATION και MISEL GROUP MASTERCLASS.

 

Η επιλογή ενός COMBO COURSE γίνεται πάντα με ένα κοινό στόχο που θέτουμε με τους σπουδαστές μας.

 

Στα MISEL GROUP COMBO COURSES το αποτέλεσμα είναι μόνο ένα …

Θα είσαι ο επόμενος HairDressing Master!