Blog

σειρά προϊόντων περιποίησης

Kitoko σημαίνει όμορφος!!!

  |   MISEL GROUP SALONS

 

K_logo

Σειρά προϊόντων περιποίησης

Η σειρά προϊόντων περιποίησης Kitoko™ είναι εμπνευσμένη από τους πλούσιους, φυσικούς πόρους την Αφρικής.

Η Kitoko™ Advanced Hair Therapy προσφέρει την απολαυστική εμπειρία των αισθήσεων, παράλληλα με την θεραπευτική προσέγγιση των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

 

Τα φυσικά εκχυλίσματα αφρικανικών φυτών στην Kitoko™ έχουν επιλεχθεί από τους έμπειρους χημικούς, του τμήματος ανάπτυξης της A.S.P ( Affinage Salon Professional), για τις απίστευτες ιδιότητες αναζωογόνησης και αναδόμησης που προσφέρουν, εξασφαλίζοντας πραγματικά υγιή και όμορφα μαλλιά. Κάθε οικογένεια προϊόντων της σειράς χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μείγμα, εξασφαλίζοντας την μέγιστη αποτελεσματικότητα στον εξειδικευμένο τομέα θεραπείας της.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία Electron Acceptor™ με την εξαιρετικά απαλή φόρμουλα, χωρίς θειικό άλας, parabens (παραβένες), κεριά και μεταλλικά έλαια, η Kitoko™ Advanced Hair Therapy, παρουσιάζει μια απόλυτα φυσικά ισορροπημένη σειρά που προστατεύει το χρώμα και ταιριάζει άψογα στα μαλλιά και στο δέρμα.

Η Kitoko™ προσφέρει πολυτέλεια, ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και “ανεβάζει” την διάθεση σας.

Σε όσους και όσες αναζητούν θεραπείες βαθιάς περιποίησης και αναζωογόνησης, μπορείτε να προσφέρετε το εξειδικευμένο μασάζ Kitoko™ Sensory Head Massage – μια ειδική σειρά τεχνικών, σχεδιασμένη για να βελτιώνει την κυκλοφορία και να χαλαρώνει από την ένταση, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι θεραπείες Kitoko™ προσφέρουν τo βέλτιστο αποτέλεσμα. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την προσεκτική επιλογή αρωμάτων, σε κάθε οικογένεια Kitoko™, διεγείρουν τις αισθήσεις και ιδιαίτερα την όσφρηση, εξασφαλίζουν μια απίστευτη εμπειρία για τον πελάτη όσο και για τον επαγγελματία.

 

Η Φιλοσοφία μας


Το όνομα Kitoko σημαίνει
«όμορφος –η –ο» και προέρχεται από την γλώσσα Λινγκάλα (Lingala), που ομιλείται στην Κεντρική Αφρική. Αυτή είναι η βάση της φιλοσοφίας μας για ολόκληρη την σειρά Kitoko™ Advanced Hair Therapy – εξειδικευμένη περιποίηση για όλους, χαρίζοντας απαράμιλλα αποτελέσματα, όμορφα μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία και ζωντάνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αίσθηση ευεξίας.

 

Electron Acceptor Technology™

Τα μαλλιά είναι ένα εκπληκτικό υλικό όντας από την φύση τους πολύ ανθεκτικά και πολύ δυνατά.

Το βασικό στρώμα της τρίχας, ο φλοιός, είναι ινώδης και μοιάζει με «σχοινί», αποτελούμενος κυρίως από μια πρωτεΐνη που ονομάζεται κερατίνη. Το στρώμα αυτό είναι υπεύθυνο για τις καταπληκτικές ιδιότητες της τρίχας. Κατά την διάρκεια των πρώτων σταδίων ανάπτυξης της τρίχας, ο φλοιός είναι διαμορφωμένος σε αλυσίδες κερατίνης που ονομάζονται πρωτοΐνες (protofibrils), οι οποίες είναι προσκολλημένες, η μια στην άλλη, από δεσμούς μεταξύ των ατόμων των διαφορετικών κεράτινων αλυσίδων. Σε μια φυσιολογική κατάσταση κάθε δεσμός έχει δυο ηλεκτρόνια σε ζεύξη.

Εάν παραμείνουν ζευγάρι, τα μαλλιά διατηρούν την σταθερή δυνατή τους φύση.

Με την πάροδο του χρόνου όμως, εξωτερικές επιρροές όπως η ρύπανση, οι χημικές ουσίες, το κλίμα και οι βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV επιτίθενται στα μαλλιά, προκαλώντας την διάσπαση των δεσμών (δηλαδή τα ηλεκτρόνια χωρίζονται). Η φθορά αυτή προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες και είναι γνωστή ως “free-radical damage”.

Τα ελεύθερα ηλεκτρόνια, τα οποία έλκονται μεταξύ τους, αρχίζουν να ψάχνουν άλλο ηλεκτρόνιο να προσκολληθούν, ώστε να γίνουν και πάλι ζευγάρι. Δυστυχώς, αυτό το κυνήγι οδηγεί συχνά σε μια αλυσιδωτή αντίδραση με περαιτέρω διάσπαση των δεσμών.

Η αντίδραση αυτή αφήνει το σώμα και τα μαλλιά μας ευάλωτα σε βλάβες, γήρανση και φθορά.

Η Electron Acceptor Technology ™ είναι η απόλυτη απάντηση.
(Τεχνολογία Αποδοχής Ηλεκτρονίων)
Το μοναδικό αυτό μείγμα αντιοξειδωτικών στοχεύει συγκεκριμένα τις ελεύθερες ρίζες, με την «αποδοχή» ή σύνδεση των “ασύζευκτων” ηλεκτρονίων, σταματώντας την αλυσιδωτή αντίδραση και την περαιτέρω διάσπαση των δεσμών. Η μοναδική αυτή τεχνολογία της ASP™ αποτρέπει την φθορά στη δομή της τρίχας και την προστατεύει, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας και της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

H σύνθεση των προϊόντων, της σειράς Kitoko™ Advanced Hair Therapy, δεν περιέχει θειικό άλας, paraben (παραβένες), κερί και μεταλλικά έλαια, καθιστώντας τα φιλικά για τα μαλλιά και το δέρμα.

 

Προϊόντα Καθαρισμού ΧΩΡΙΣ Θειικό Άλας

Τα προϊόντα καθαρισμού της Kitoko™ Advanced Hair Therapy δεν περιέχουν καθόλου επιβλαβή θειικά άλατα όπως το Νάτριο Λαουρυλοθειικού Αιθέρα (Sodium Laureth Sulphate – SLES) ή το Λαουροθειικό Νάτριο (Sodium Lauryl Sulphate – SLS), που εμπεριέχονται στα συμβατικά σαμπουάν.

Οι χημικές αυτές ουσίες είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον και την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των ματιών σας.

Πρόκειται για τασιενεργά (επιφανειοδραστικές ουσίες), που χρησιμοποιούνται για να αφροποιούν και να απομακρύνουν τους ρύπους και τη λιπαρότητα από την επιφάνεια της τρίχας και του τριχωτού, αφαιρώντας όμως από τα μαλλιά την φυσική λάμψη και την υγρασία τους. Τα μαλλιά μπορεί να γίνουν ξηρά, άτονα και να ερεθιστεί το τριχωτό της κεφαλής.

Μελέτες έχουν επίσης δείξει, ότι αυτές οι δραστικές χημικές ουσίες, μπορούν να απορροφηθούν εύκολα από το σώμα, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα στα παιδιά.

Τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς Kitoko™ Advanced Hair Therapy βασίζονται σε ένα συστατικό που προέρχεται από το λάδι καρύδας, το Sodium Cocoyl Isethionate( λιπαρών οξέων κοκοφοίνικα) και για αυτό το λόγο είναι πιο απαλά για τα μαλλιά, το δέρμα και τα μάτια.

Η υψηλή ποιότητά τους, η κρεμώδης και αφρώδης δράση τους, καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και τα προστατεύει από το ξεθώριασμα του τεχνητού χρώματος. Επιπλέον τα προϊόντα καθαρισμού της Kitoko™ Advanced Hair Therapy είναι βιοδιασπώμενα έτσι ώστε να είναι ευγενικά για το περιβάλλον, τα μαλλιά και το δέρμα σας.

Τα προϊόντα Kitoko™ Advanced Hair Therapy είναι ιδανικά για να χρησιμοποιούνται σε μαλλιά που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία Κερατίνης όπου απαγορεύονται τα προϊόντα που περιέχουν θειικό άλας.

Γνωρίστε την πιο καινοτόμα σειρά περιποίησης χωρίς θειικό άλας με ένα τηλεφώνημα στο 211 300 5000