…Παρακολουθώντας το Κέντρο Μετεκπαίδευσης Κομμωτών MISEL GROUP MasterClass

Μετεκπαίδευση κομμωτών MISEL GROUP MasterClass δημιουργήθηκε με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών κομμωτών & και την εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης.

 

Ως επαγγελματίες κομμωτές γνωρίζουμε πολύ καλά πως πρέπει συνεχώς να ανανεώνουμε τον τρόπο εργασίας μας και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο μέσα από τη γνώση που μας προσφέρει η εκπαίδευση.

 

Με πολύ κέφι και δημιουργική διάθεση το μετεκπαιδευτικό κέντρο MISEL GROUP MasterClass σχεδίασε εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της κομμωτικής τέχνης.

 

Νέες τεχνικές και εμπνευσμένες δημιουργίες παρουσιάζονται για κουπ, χρώμα, φόρμα, περιποίηση και styling, παρέχοντας στους επαγγελματίες κομμωτές τις πληροφορίες για ό,τι πιο πρωτοποριακό σε προϊόντα και τεχνικές και ό,τι πιο δημιουργικό σε μόδα και τάσεις.

 

Παράλληλα δημιουργήσαμε την καλλιτεχνική ομάδα HAIRDRESSING MASTERS που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες κομμωτές, ο κάθε ένας καταξιωμένος στον τομέα που εξειδικεύεται.

 

Οι HAIRDRESSING MASTERS, σχεδιάσαν δικά τους μετεκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου κομμωτή.

 

Παρακολουθώντας τα προγράμματα του Κέντρου Μετεκπαίδευσης Κομμωτών MISEL GROUP MasterClass & HAIRDRESSING MASTERS θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και τη δημιουργικότητά σας.

Το Κέντρο Μετεκπαίδευσης Κομμωτών MISEL GROUP MasterClass, είναι ένα ανεξάρτητο καθετοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, μέλος του ομίλου MISEL GROUP, με την δική του αδειδότηση με κωδικό 2101272, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.