ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

Νίκος Κεφάλας

Art Director

Ασχολείτε με την κομμωτική από νεαρή ηλικία, από το 1987, με σπουδές και σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε ακαδημίες στο Λονδίνο και στο Παρίσι.

 

Η αγάπη του για την μοντέρνα τέχνη και τη μόδα, όπως και το πάθος του για την κομμωτική αντικατοπτρίζεται στις δημιουργίες του, που η αρμονία σε κουπ και χρώμα είναι απόλυτη και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από τις πιστές πελάτισσες του.

 

Χαρακτηρίζεται για το ταλέντο του να οργανώνει εμπνευσμένα shows κομμωτικής δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια οδηγώντας σε τέλειο αποτέλεσμα.

 

Έχει διακριθεί για την σκηνική του παρουσία καθώς και για τον τρόπο που προσεγγίζει το κοινό, κάνοντας τον κάθε κομμωτή, μέσα από την απόλυτη ακρίβεια και καθαρότητα των κινήσεων του, να δει την μόδα μέσα από τα μάτια του.

 

Είναι ο υπεύθυνος για την δημιουργία των σύγχρονων και ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σπουδών του Ομίλου MISEL GROUP καθώς επίσης και ο κύριος εμπνευστής και δημιουργός των collections.

 

Από τα ιδρυτικά στελέχη της MISEL GROUP MasterClass & τους εμπνευστές των Hairdressing Masters, με εμπειρία στην μετεκπαίδευση επαγγελματιών, που το επιβεβαιώνουν κομμωτές που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του, σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

 

Παράλληλα συμμετέχει ενεργά επί σειρά ετών στην Haute Coiffure Française, και διατήρησε τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της στο Ελληνικό club από το 2009 έως και το 2014.

 

Λειτουργεί ως πρότυπο έμπνευσης και δημιουργίας για όλα τα μέλη του Ομίλου MISEL GROUP αλλά και για κάθε νέο σπουδαστή.

 

Είμαστε επαγγελματίες κομμωτές και στόχος μας είναι να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην εκπαίδευση και την καλλιτεχνική έμπνευση!