Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

misel00004_rs
misel00006_rs
misel00001_rs
misel00005_rs
misel00007_rs
misel00009_rs
misel00003_rs
misel00008_rs
misel00012_rs
misel00010_rs
misel00013_rs
misel00011_rs
misel00014_rs

Μία ιστορία που ξεκινάει από το 1956!!!

Ο ιδρυτής Μιχαήλ Κεφάλας ξεκινά την μακρόχρονη καριέρα του ως κομμωτής με το πρώτο σαλόνι ομορφιάς.

Πολύ γρήγορα το κομμωτήριο ΜΙΣΕΛ γίνεται η πρώτη επιλογή της τότε Αθηναϊκής κοινωνίας, και ο Μιχαήλ Κεφάλας γίνεται πασίγνωστος πλέον ως “Μισέλ, Κομμωτής Κυριών”.

Ένα Όνομα, μια Ιστορία!

Ο Μισέλ συνεχίζει να γράφει την λαμπρή πορεία του και με συνεχείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς κομμωτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

ΒΡΑΒΕΙΑ:

1961: 1ο Βραβείο στο Ελληνικό Φεστιβάλ Κομμωτικής
1961: 4ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι.
1962 1ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι, με την κομμωτική δημιουργία: FLAME
1964: 3ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι.
1965: 5ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στη Βιέννη
1966: 2ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Μόναχο.

Παράλληλα παρουσιάζει μόδα σε επιδείξεις και shows κομμωτικής.

Το όνομα MISEL GROUP είναι συνώνυμο με την τέχνη της κομμωτικής, την ομορφιά, τη δημιουργία, και την εκπαίδευση νέων ανθρώπων.

Συνεχίζουμε μέσα στην πορεία των χρόνων με αμέριστο πάθος, έμπνευση, δημιουργία και γνώση, δίνοντας στους νέους κομμωτές εξειδίκευση, και όλα τα εφόδια για το μέλλον τους για να μπουν στην αγορά εργασίας.

Όλα αυτά τα χρόνια η Σχολές MISEL GROUP εκπαιδεύουν νέους ανθρώπους, που έχουν τη θέληση να μπουν στο χώρο της κομμωτικής και της αισθητικής, με ευαισθησία και συναίσθηση του βάρους της ευθύνης που έχουμε απέναντι στη νέα γενιά.

Προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στους σπουδαστές μας, με σκοπό να έχουν στα χέρια τους όλα τα εφόδια, για να μπορούν να εργαστούν αμέσως μετά τη λήξη των σπουδών τους.

Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας! Η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας!

timeline_pre_loader

1984

Το 1984 στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής ΜΙΣΕΛ και αναδιοργανώθηκαν όλα τα προγράμματα σπουδών με βάσει τις νέες εξελίξεις.

Από την χρονιά αυτή το όνομά μας γίνεται η 1η επιλογή των νέων που θέλουν να σπουδάσουν την Κομμωτική Τέχνη.

1986

Το 1986 παράλληλα με τις σπουδές στην Κομμωτική προστέθηκαν και οι σπουδές στον τομέα της Αισθητικής και πλέον λειτουργούμε ως ΜΙΣΕΛ – Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.

1991

Το 1991 ιδρύσαμε την πρώτη Τεχνική Επαγγελματική Σχολή ΜΙΣΕΛ (Τ.Ε.Σ. ΜΙΣΕΛ), αναγνωρισμένη από το κράτος και συγκεκριμένα από την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

 

Οι απόφοιτοί μας αποκτούν Πτυχίο Κομμωτικής Αναγνωρισμένο από το Κράτος με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

1998

Το 1998 οι Σχολές μας γίνονται μέλη του Elite Club της Haute Coiffure Française, με έδρα το Παρίσι και αποτελεί τη μοναδική Ελληνική σχολή μέλος έως και σήμερα.

1999

Το 1999, βάσει της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, η Σχολή μας αδειοδοτήθηκε με την νέα δομή του Υπουργείου Παιδείας ως Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια ΜΙΣΕΛ (Τ.Ε.Ε.).

2000

Το 2000 συνεργασία με το δημόσιο Βρετανικό Κολέγιο Wigan & Leigh College, ένα από τα μεγαλύτερα Κολλέγια στην Αγγλία.

Τα προγράμματα σπουδών κομμωτικής και αισθητικής των Σχολών μας, αναγνωρίστηκαν ως τα πιο ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα.

Οι σπουδαστές μας μέσα από την φοίτησή τους είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν Βρετανικό Τίτλο Σπουδών Κομμωτικής, μέσα από εξετάσεις και σεμινάρια από Καθηγητές – Κομμωτές του Κολλεγίου.

2002

Το 2002 δημιουργείται ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MISEL GROUPμε τον διακριτικό τίτλο και σήμα MISEL GROUP όπως το ξέρουμε έως και σήμερα.

2002

Το 2002 οι Σχολές Κομμωτικής και Αισθητικής MISEL GROUP γίνονται μέλη στον δημόσιο Βρετανικό οργανισμό HABIA (Hairdressing and Beauty Industry Authority).

2004

Το 2004 οι Σχολές μας πρωτοπορούν για τα Ελληνικά δεδομένα δημιουργώντας Αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών.

Συνεργαζόμαστε με εκπαιδευτικούς συμβούλους σε χώρες του εξωτερικού και υποδεχόμαστε τους πρώτους σπουδαστές (OVERSEAS STUDENTS) από άλλες χώρες.

 Συνεργασία με τους Συλλόγους κομμωτών σε όλη την Ελλάδα, μετεκπαιδεύοντας κομμωτές σε νέες τεχνικές κουρεμάτων, βαφών και νυφικών χτενισμάτων.

2006

Το 2006 πιστοποιηθήκαμε με το Διεθνές Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας EN ISO 9001 : 2000

Πρόκειται για κάτι που ελάχιστοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί έχουν στην Ελλάδα.

Σ΄ έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα, δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε, συνεχώς, στους σπουδαστές μας νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας νέα μέσα και νέες ιδέες και το 2010 συμμορφωθήκαμε στις απαιτήσεις του νέου προτύπου EN ISO 9001 : 2008

2004

Η χρονιά του 2004 αυτή αποτελεί ορόσημο γιατί στα πλαίσια της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας, δημιουργήσαμε εμπορικό τομέα προωθώντας επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου σε όλη την Ελλάδα.

Σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία EURO.SO.CAP S.R.L. που παράγει προϊόντα επιμήκυνσης μαλλιών.

Επεκτείνουμε την εμπορική δραστηριότητα μας, συνάπτοντας σύμβαση αποκλειστικής αντιπροσωπείας των εταιρειών AFFINAGE Salon Professional και MIZUTANI Handmade Scissors.

2008

2008 και ο όμιλος MISEL GROUP συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Παραμένοντας πιστοί στη βασική αρχή μας «Η ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ»καινοτομούμε, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη παράγωγη στην Ελλάδα βάσει διεθνών προτύπων παρουσιάζοντας την πρώτη Collection που προτείνει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα μαλλιά.

Η καλλιτεχνική ομάδα μας με την “Figures Collection” προτείνει 9 διαφορετικές γραμμές, υψηλής τεχνικής, που αντικατοπτρίζουν την εικόνα της σύγχρονης γυναίκας.

2009

Από το 2009 οι Σχολές MISEL GROUP έχουν καθιερώσει έναν μεγάλο θεσμό στον χώρο της Κομμωτικής, τα New Trends Seminars, μετεκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες κομμωτές.

 

Μετεκπαιδεύουμε επαγγελματίες κομμωτές με νέες τάσεις και τεχνικές γραμμών μόδας, δίνοντάς τους έμπνευση και ιδέες για νέες κομμωτικές δημιουργίες.

2010

To 2010 παραμένοντας με αξιοπιστία στην δέσμευση να προσφέρουμε πλήρη και ολοκληρωμένη κατάρτιση στους σπουδαστές , έχουμε ήδη εγκαινιάσει την συνεργασία μας με την ACTA Εταιρεία Έντασης Γνώσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα Εκπαιδευτικά μας Κέντρα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις έχοντας γίνει Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα της ACTA.

Οι σπουδαστές αλλά και οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις στο αντικείμενο κατάρτισης τους που είναι η κομμωτική, αισθητική, μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ, από έναν ανεξάρτητο φορέα, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, αποδεικνύοντας ότι κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες.

2012

To 2012 τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών μας συμμετέχουν στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του Υπουργείου Παιδείας και αδειοδοτούνται εκ νέου όπως επιτάσσει ο νόμος υπό την νέα μορφή των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών.

2014

Από το 2014 τα Εργαστήρια Ελευθερών Σπουδών MISEL GROUP με βάσει το νόμο λειτουργούν ως Κέντρα Δια βίου Μάθησης Επιπέδου 1.

2015

Το 2015 τα Εκπαιδευτικά Κέντρα μας, πέρασαν σε νέα εποχή, με νέα πιο σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης, πήραν την σημερινή τους μορφή, με ανεξάρτητες καθετοποιημένες μονάδες, απόλυτα ειδικευμένες, MISEL GROUP Education Κέντρο Εκπαίδευσης και MISEL GROUP Masterclass Κέντρο Μετεκπαίδευσης, με ξεχωριστές άδειες λειτουργείας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολιμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), του Υπουργείου Παιδείας.
0
Χρόνια
0
Ώρες Εκπαίδευσης Αρχαρίων
0
Ώρες Σεμιναρίων – Μετεκπαίδευσης Κομμωτών
0
Απόφοιτοι
0
Εργαζόμενοι σε Κομμωτήρια
0
Ιδιοκτήτες Κομμωτηρίων